Om Lotek A/S

Lotek A/S har mere end 35 års erfaring med materiel til brandsikring, brandbekæmpelse, redning og sikkerhed.

Lotek A/S betjener et bredt udsnit af dansk erhvervsliv, og vore fire afdelinger sikrer alle kunder den optimale rådgivning inden for alle aspekter af brand, redning og sikkerhed.

Lotek's skræddersyede produkt-program er sammensat ud fra de strengeste krav til kvalitet, sikkerhed og funktionalitet, og alle vore serviceydelser er fleksible, så de kan tilpasses den enkelte virksomheds eller kundes krav.

Det er vores holdning at et samarbejde med en kunde skal fungere som et partnerskab, baseret på troværdighed, dialog og tillid, og vi ser frem til en dialog med dig om at få dette partnerskab til at fungere optimalt.

Korte facts:

Firmanavn: Lotek A/S

Adresse: Rønsdam 10, 6400 Sønderborg

Tlf.: +45 70 13 52 00

E-mail: info@lotek.dk

Fakturaer sendes til: kreditor@lotek.dk

CVR nr.: 14291687

Etablerings år 1982

Antal ansatte: 60

Bankforbindelse: Sydbank

Afdelinger og værksteder: Sønderborg, Fredericia

Loteks Vision

​Lotek A/S skal være vores kunders foretrukne samarbejdspartner inden for brand, redning og sikkerhed.

Loteks Mission

​Lotek A/S skal være vores kunders foretrukne samarbejdspartner ved at give vores kunder fuld sikkerhed og tryghed gennem individuel behovsanalyse, rådgivning og behovsdækning.

Lotek A/S skal sikre den enkelte medarbejder et udviklende og selvstændigt job med reel indflydelse på egen jobsituation.

Lotek A/S skal, af kunder og potentielle kunder, opfattes som en af markedets stærkeste og mest attraktive udbydere mht. bl.a. sortiment, service og kvalitet.

Lotek skal være en attraktiv forhandler for agenturgivere, ud fra en stærk markedsposition og en professionel markedstilgang

Vidste du?

​Lotek er en sammenslutning af virksomhederne Jydsk Brandmateriel, Midtjysk Brandteknik, Gloridan Aalborg og Gloridan Sjælland.

Samlingen af virksomhederne begyndte i 1990 og blev endelig gennemført d. 1. januar, 2007, da Lotek fusionerede med Gloridan Sjælland.

​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål.
​Kontakt os på tlf.: +45 70 13 52 00 eller skriv til os på info@lotek.dk.  

Kontakt os i dag

Lotek A/S​

Rønsdam 10, 6400 Sønderborg