Hjertestarter


Når en person er ude for et hjertestop er det af afgørende betydning, at der sker en hurtig indsats og allerhelst ved brug af en hjertestarter. Både for at redde personens liv og samtidigt også for at forbedre sandsynligheden for, at personen kan leve videre efterfølgende uden mén, når der foretages genoplivning med en hjertestarter. En hjertestarter (AED/defibrillator) fra Lotek hjælper til en hurtig og korrekt indsats.

Hjertestartere redder menneskeliv

Hvert år rammes 3.500 mennesker i Danmark af hjertestop uden for hospitalet; heraf overlever kun 200 mennesker uden behandling. Dette svarer til en overlevelsesandel på 5,7 %. Benyttes en hjertestarter på den tilskadekomne inden for 3 minutter, kan overlevelsesandelen hæves til op over 70 %.

Kendetegnende for Loteks hjertestartere (AED/defibrillatorer) er, at de er udformet i et særdeles robust og kompakt design samt et de er meget logiske og letforståelige at anvende. Lotek fører desuden én af de eneste hjertestartere (AED/defibrillatorer) på markedet en hjertestarter (Lotek Hjertestarter S5.0P), der har indbygget CPR-Advisor. Med en CPR-Advisor guider hjertestarteren brugeren til at give den mest optimale hjertemassage.


Læs mere om vores hjertestarter i brochurerne til højre. Ønsker du at høre mere om vores hjertestartere er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller email.

Hjertestarter: AED - Automatisk Ekstern Defibrillator

Automatisk: betyder at hjertestarteren (defibrillatoren) automatisk analyserer hjertets aktivitet og afgør, om det er nødvendigt at støde.

Ekstern: betyder at hjertestarterens (defibrillatorens) elektroder placeres direkte ekstern på den tilskadekomnes nøgne brystkasse.

Defibrillator: betyder at hjertestarteren (defibrillatoren) "de-fibrillerer" hjertet. Det vil sige, at hjertestestarteren (defibrillatoeren) kan nulstille det ventrikelflimmer (elektriske kaos), der opstår i forbindelse med et hjertestop.

Heartsine Samaritan Defibrillator (Hjertestarter) PAD 500P​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål.
​Kontakt os på tlf.: +45 70 13 52 00 eller skriv til os på info@lotek.dk.  

Kontakt os i dag

Lotek A/S​

Rønsdam 10, 6400 Sønderborg