Totalsikkerhed


Uanset hvilken bygning, man ønsker at brandsikre, er det afgørende, at der er taget højde for de brandrisici, der gør sig gældende i netop den givne bygningstype. Lotek arbejder med både stationære og mobile brandslukningssystemer og kan derfor favne hele din brandsikkerhed; det kalder vi Totalsikkerhed.

Uanset hvilken bygning, man ønsker at brandsikre, er det afgørende, at der er taget højde for de brandrisici, der gør sig gældende i netop den givne bygningstype. For at imødekomme disse forhold, er det ofte nødvendigt at tænke bredt i forhold til brandsikkerhed; bredere end de fleste leverandører har kompetence til.

Det er derfor ofte nødvendigt at samle flere uafhængige leverandører, hvilket giver risiko for manglende kompatibilitet mellem systemerne og dermed fejlfunktion. Ved at vælge Loteks Totalsikkerhed er du sikret, at din bygnings samlede brand- og førstehjælpstekniske sikkerhed er korrekt dimensioneret og at alle systemer samarbejder korrekt. Når de gør det, mindsker det både menneskelige og materielle skader, hvis uheldet er ude.

Vil du høre mere om fordelene ved at få Totalsikkerhed i din bygning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud uanset om bygningen er en beboelsesejendom, en kontorbygning eller en produktions- og lagerbygning. Vi rådgiver om brandsikkerhed i forbindelse med både planlægning, bygning og vedligeholdelse af bygninger.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål.
​Kontakt os på tlf.: +45 70 13 52 00 eller skriv til os på info@lotek.dk.  

Kontakt os i dag

Lotek A/S​

Rønsdam 10, 6400 Sønderborg