​FireDeTec

Automatisk brandslukningssystem til ​brandsikring af landbrugsmaskiner

Hvis der opstår brand på indelukkede eller svært tilgængelige steder, kan det ofte være en udfordring at opdage og slukke en opstået brand i tide. FireDeTec er et automatisk punktsikringsanlæg, der opdager branden tidligt og både kan iværksætte en slukning samt alarmering.

​​FireDeTec detekterer branden via en speciel trykbærende slange, der sprænger ved en bestemt temperatur afhængigt af trykket i slangen. Med et FireDeTec punktsikringsanlæg er det derfor muligt at tilpasse systemet specifikt til den applikation, man ønsker at brandsikre. Selve slukningen kan enten ske direkte via den sprængte slange (optimalt til brandsikring af f.eks. landbrugsmaskiner) eller alternativt indirekte via slukningsdyser. Lotek kan både levere FireDeTec med pulver og Co2 som slukningsmiddel.


Optimalt til støvede miljøer

I landbruget har man en stor mængde komplekse maskiner, der arbejder i tørre og støvede miljøer, hvilket giver en stor risiko for spontant opståede brande.

Disse områder kan være både svære og dyre, at sikre med andre løsninger. Opstår der en brand, som udvikler sig, kan den desuden være meget svær at slukke med konventionelt brandslukningsudstyr.

Brochurer / kataloger / Link

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål.
​Kontakt os på tlf.: +45 70 13 52 00 eller skriv til os på info@lotek.dk.  

Kontakt os i dag

Lotek A/S​

Rønsdam 10, 6400 Sønderborg