Brandslukningsmateriel - Brandmateriel

Hvis der pludselig opstår brand har det stor betydning at have det rette slukningsmateriel ved hånden; typen og størrelsen på brandslukkeren afhænger af, hvor og hvor stor brandrisikoen er.

Lotek tilbyder et bredt sortiment af forskellige typer af brandslukningsmateriel og i forskellige størrelser, så det er muligt at sikre både små og store områder uanset brandslukningsbehov. Det er afgørende, at valget af brandslukningsmateriel passer til netop den situation, man står i.

Ildslukkere og brandslukkere - brandmateriel som alle kan bruge

Tabellen herunder viser, hvilke brandslukkere, der er bedst anvendelige til forskellige brandtyper:

BEMÆRK: Uegnet type brandslukker kan ofte godt slukke den pågældende type brande – her er dog væsentlige undtagelser og andre brandslukkertyper, der er mere egnede.​

For at sikre, at du får den rigtige brandslukker til netop din virksomhed, vejleder vi dig gerne omkring type og størrelse samt den mængde, du har brug for. Når bestykningen er valgt, kommer vi ud og monterer slukkeren hos dig og sørger efterfølgende for at dine brandslukkere bliver efterset af vores DBI-certficerede salgs- og serviceteknikere en gang årligt, så du er sikker på, at dine ildslukkere virker, når du har brug for dem.

Ønsker du at høre mere om valg af brandslukkere og serviceeftersyn, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller email. Bestil alternativt et opkald fra én af vores salgskonsulenter.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål.
​Kontakt os på tlf.: +45 70 13 52 00 eller skriv til os på info@lotek.dk.  

Kontakt os i dag

Lotek A/S​

Rønsdam 10, 6400 Sønderborg