Automatisk Rumslukning


I serverrum og andre lokaler, hvor der ikke opholder sig medarbejdere hele tiden, vil man ofte først opdage en opstået brand så sent, at det er umuligt at redde f.eks. produktionsudstyr, servere.Et ARS-anlæg (automatisk rumslukningsanlæg) sikrer din kerneforretning og mindsker driftstoppet.

Lotek har flere års erfaring med implementering og servicering af automatiske rumsluknings- og punktslukningsanlæg. Med et ARS-anlæg (Automatisk rumslukningsanlæg) sikres din kerneforretning mod brand i EDB rum, krydsfelt- og El-tavlerum eller i vitalt produktionsudstyr.


Brand kan forårsage driftstop, der for de fleste virksomheder kan betyde store omkostninger og tab af indtjening og kunder. Ydes der ikke en hurtig indsats, kan skaderne af branden være katastrofale,hvis vitale ting som servere og el-tavler rammes af branden.

Med et automatisk rumslukningsanlæg fra Lotek er du sikret en korrekt, effektiv og hurtigindsats mod branden,så risikoen for skader på vitalt udstyr mindskes mest muligt. Lotek leverer rumslukninganlæg til alle brancher og miljøer, hvor effektiv sikring af værdier og mennesker prioriteres højt.


Læs mere om Loteks automatiske rumslukningsanlæg i brochuren i højre spalte. Ønsker du at høre mere om automatisk rumslukning, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller email. Bestil alternativt et opkald fra én af vores projektledere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål.
​Kontakt os på tlf.: +45 70 13 52 00 eller skriv til os på info@lotek.dk.  

Kontakt os i dag

Lotek A/S​

Rønsdam 10, 6400 Sønderborg