Gå til forsiden
 
 
 
 

PressemeddelelserMandag d. 1. august, 2011


Ny eneforhandler af Holmatro Rescue i Danmark


Fra 1. august, 2011, overtog sikkerhedsfirmaet Lotek A/S eneforhandlingen af Holmatro Resque produkter i Danmark. Holmatro startede i 1967 og er i dag en af verdens førende producenter af hydrauliske rednings- og frigørelsesværktøjer.


Holmatro startede for 44 år siden som forhandler af hydraulisk udstyr i Holland. Da hovedparten af udstyr på daværende tidspunkt blev produceret i Japan, oplevede man dog en række problemer med at møde den stigende efterspørgsel grunde lange leveringstider. Allerede få år senere påbegyndte man derfor sin egen produktion og Holmatro er i dag både repræsenteret med produktion i Holland og USA samt med egne salgskontorer flere steder i Europa. Holmatro arbejder desuden med selvstændige forhandlere i det meste af verden.

Erfaren spiller i branchen
I Danmark har man hos Holmatro valgt at indgå en aftale om eneforhandling for redningsudstyr med sikkerhedsfirmaet Lotek A/S. Valget af Lotek som eneforhandler er ikke tilfældigt, da man hos Lotek har mere end 25 års erfaring med materiel til brandsikring, brandbekæmpelse, redning og sikkerhed.

De seneste 10 år, har man hos Lotek arbejdet særligt fokuseret med personligt sikkerhedsudstyr henvendt til de danske beredskaber. Det er derfor en leverandør, der allerede har et godt kendskab til branchen og en god dialog med de lokale brandkorps rundt om i Danmark. "Vi er glade for at kunne repræsentere Holmatro i Danmark. Produkterne er i højeste kvalitet og på mange måder nyskabende i forhold til mange konkurrerende produkter." udtaler Michael H. Kristensen, der er Salgschef hos Lotek A/S og produktansvarlig for det nye Holmatro sortiment. " Produkterne hænger helt naturligt sammen med vores øvrige produktudvalg og vi håber derfor også på at kunne dække beredskabernes behov endnu bedre med dette nye sortiment."

Innovative produkter
Holmatros produktsortiment omfatter primært hydrauliske rednings- og frigørelsesværktøjer; herunder hydrauliske donkrafte, løftepuder og diverse klippeværktøjer. Man har hos Holmatro stort fokus på hele tiden at videreudvikle produktporteføljen og gøre beredskabernes arbejde lettere og mere effektivt.

Holmatro arbejder blandt andet med CORE™ teknologi i deres hydraulikslanger. CORE™ fungerer som en tovejs-slange, hvor den hydrauliske olie tilføres værktøjet via en indre kerne i slangen. Dette giver en mere sikker og hurtigere til- og frakobling af slangen på både pumpe og værktøjet. Der er kun én slange, der skal til- og frakobles og man kan desuden skifte værktøj på et hvert tidspunkt uden behov for en udluftningsventil på pumpen.

Man har desuden senest lanceret en række værktøjer til frigørelse ved at kile køretøjers A og B-stolper fra hinanden. Hos Holmatro arbejder man desuden med hånddrevne kileværktøjer, der kan benyttes uden tilhørende pumpe og som derfor giver en større fleksibilitet og en lang række flere anvendelsesmuligheder


Yderligere information om Holmatro kan fås hos salgschef Michael H. Kristensen, Lotek A/S, mhk@lotek.dk, tlf. 40 94 65 11.
www.lotek.dk


 

Sitemap

Lotek A/S | Rønsdam 10 | 6400 Sønderborg | Tlf: 70 13 52 00 | Fax: 73 48 52 05 |